Нощувки Варна от Guest Rooms Donovi

Guest Rooms Donovi Ви предлага перфектното място за Вашия отдих и почивка, на изключително изгодни цени, намиращо се на изключително комуникативно и същевременно тихо и спокойно място в гр.Варна!

Варна е град в североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро. Той е най-големия град в Северна България и по българското Черноморие. Населението на града по последни данни на НСИ към 31.12.2014 г. се изчислява на 335 949 души, което поставя Варна на трето място по големина в България след София и Пловдив.

Варна често се нарича „морската столица“ или „лятната столица на България“ и е важен туристически и културен център, изходна точка за курортите по Северното Черноморие. Сред международните културни събития, които се провеждат в града, са фестивалите Варненско лятоЛюбовта е лудостЗлатният делфинАвгуст в изкустватаВидеохолика и други.

Guest Rooms Donovi се намира в Стария град на Варна, на пет минути пеша от брега на Черно море и плажа и на десет минути пеша от центъра на града и жп-гарата., както и на 8 км от летище Варна.

Къщата предлага на разположение на своите клиенти два етажа с по четири стаи на всеки етаж, които са много просторни и осигуряват достъп до общ салон, телевизор с цифрова телевизия, напълно обзаведена кухня, общ санитарен възел, както и безплатен Wi-Fi достъп в цялата къща! Апартаментите се намират на пет минути пеша от плажа и от Морската градина, както и на десет минути пеша от центъра на града!

Къщата на Guest Rooms Donovi е с изглед към една от най-големите забележителности на гр.Варна – Римските терми. Те се намират в югоизточната част на съвременния град Варна, в близост до пристанището и са сред най-запазените архитектурни паметници от античния период в България. Термите са привличали интереса на историци и археолози доста преди да стартират археологическите разкопки. Още през 1906 г. австрийският учен Е. Калинка определя останките като антична постройка, но най-съществена заслуга за предизвикването на научния интерес към тази старина и за запазването ѝ имат братята Шкорпил.

За по-дейните и по-големите купонджии  е важно да споменем, че Guest Rooms Donovi се намира на пет минути от плажната алея, където са разположени всички летни ресторанти, барове и дискотеки в града! А за тези, които имат нужда от по-спокойна вечер и от почивка, също имаме какво да предложим: към първия етаж на къщата имаме двор, а към втория етаж – огромна тераса, които са изцяло пригодени за организиране на вечеря на открито или просто за почивка, необходима след изморителното обикаляне по забележителностите на града.

Guest Rooms Donovi предлага различен тип стаи с различна леглова база. Това означава, че нашите клиенти имат възможността да избират между двойни стаи с легло спалня, двойни стаи с две отделни единични легла, стаи с по три легла, както и стаи с по четири легла. Различният тип стаи определя и цените им, които се стараем и успяваме да бъдат най-добри и най-изгодни за нашите клиенти!

Ако Вие или Вашите приятели сте решили да се отдадете на почивка на морето в тих и спокоен квартал, и ако искате това да ви излезе възможно най-евтино, сега е моментът да се свържете с нас!